Velkommen til THOMSEN TREATMENT SHOP - din garanti for udelukkende originale produkter samt ærlige tilbudspriser.

Lidt om klinikken

Thomsen Treatment

 

Mit navn er Inge og jeg er indehaver af Thomsen Treatment, som er en hyggelig lille hudplejeklinik i den rolige ende af Holstebro midtby.

Jeg åbnede min klinik i juni måned 2008 og har stor erfaring indenfor kosmetologi og hudterapi.

I mit arbejde som kosmetolog vægter jeg selvfølgelig effektfulde behandlinger. At du som kunde, får det du kommer efter. Gode, stabile og langvarige resultater samt en fuldendt oplevelse af velvære.

 

Ligeledes er det vigtigt, at der er tryghed under behandlingen. Du vil hos mig opleve en særlig følelse af ro og nærvær.

Netop derfor er min klinikdør låst under ansigtsbehandlinger og massage, ligesom der heller ikke vil være forstyrrelser fra telefon under behandling.

 

Ved tidsbestilling eller ønske om afhentning af produkter og/eller gavekort i klinikken, træffes jeg på tlf./sms 2135 9495. Du kan ALTID ringe/sms til mig - også udenfor klinikkens åbningstider. Jeg vil svare tilbage hurtigst muligt.

Jeg har fravalgt online booking, da jeg vægter den personlige kontakt til mine kunder. HUSK du kan altid sende en sms. 

 

I mine behandlinger i klinikken lægger jeg vægt på rene, naturlige og botaniske produkter. Jeg har valgt gode, effektive og gennemtestede produkter som jeg ligeledes har i sortiment på min SHOP.

Vælger du at handle dine hudplejeprodukter hos Thomsen Treatment SHOP har du 100% garanti for kun originale og friske produkter. Ingen kopiprodukter eller gamle varer.

 

Af hensyn til miljøets resurser vil jeg, hvis du bor i Holstebro eller omegn, opfordre til at du efter aftale, afhenter dine produkter i klinikken. Du kan bestille produkter, gavekort samt få vejledning på tlf./sms 2135 9495.

 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen hos Thomsen Treatment - en lille og ærlig hudplejeklinik.