Se klinikkens lækre produkter her og bestil på SMS 2135 9495. Fragtfrit ved køb over 499,- kr. 

white magnolia aromessence serum

15 ml.

Stk.

690,00 kr.

Detaljer om produktet

På Decléor top 5 hos THOMSEN TREATMENT.

Aromessence Magnolia Youthful Oil Serum er et effektiv anti-age serum med avancerede og koncentrerede æteriske olier, der virker i dybden samt effektivt forbedrer hudens tilstand og arbejder på aldringstegnene. 100 % rene, 100 % aktive olier af naturlig oprindelse. Kombinationen af de æteriske olier i dette luksuriøse serum, deriblandt magnolia, som indeholder antioxidanter hjælper med at blødgøre og berolige huden. Geranium der er rig på omega 6 samt anti-glukering og booster fornyelsen af celler og ingefær virker opfriskende. Planteolie fra hasselnød og jojoba har en nærende og blødgørende effekt, mens monoi er rig på essentielle fedtsyrer.

Denne unikke kombination af ingredienser gør, at huden får en smuk glød og forbedre dens tilstand. Giver fasthed og spændstighed. Serummets lette konsistens smelter straks ind i huden.

Anvendes om morgenen og/eller aften inden dag/natcreme. Varm 3 dråber Aromessence Magnolia Youthful Oil Serum i hænderne. Indånd de velgørende aromatiske dufte, og påfør serummet i ansigt og på hals med lette strøg.

Relaterede produkter

green mandarin aromessence serum

15 ml.

520,00 kr.

Aromessence Rose Damascena

15 ml.

520,00 kr.

Lavender fine aromessence serum

15 ml.

600,00 kr.